Golfbungalow BV

 is gespecialiseerd in het leveren van een professionele indoor golfoplossing. De golfbungalow is een uniek product ontwikkeld in samenwerking met specialisten en professionals uit de golfwereld.

Newsflash

pga_logo.png Samen met PGA-Holland gaat Golfbungalow BV de PGA Golf Knowledge centre opzetten. In elke provincie komt één volledigingerichte golfbungalow te staan waarin structureel geïnvesteerd wordt in kennisprojecten ten behoeve van de golfwereld. Golfclubs die geïnteresseerd zijn om hieraan mee te doen, kunnen contact opnemen met Johan de Haas 0182 30 81 90.

 
PGA Golfbungalow

pga_logo.pngGolfbungalow BV streeft in samenwerking met *PGA Holland om in elke provincie één PGA Golfbungalow neer te zetten. Een deel van de opbrengsten uit de exploitatie komt ten goede aan kennisprojecten ten behoeve van de Nederlandse golfwereld.

Golfclubs die geïnteresseerd zijn in een PGA Golfbungalow kunnen voor meer informatie contact opnemen met de heer Johan de Haas, telefoon: 0182 30 81 90 of e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

Via deze website zullen wij u op de hoogte houden van de kennisprojecten. Daarnaast zullen we een overzicht geven van de kennispartners in de golfwereld en de beschikbare informatiebronnen.

   

*PGA Holland - Professional Golfers Associatie Holland - is de organisatie die de belangen behartigt van de playing- en teaching professionals in Nederland. Voor de internationale contacten is PGA Holland aangesloten bij de overkoepelende Europese- en wereldorganisaties.

PGA Holland zet zich in voor een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard voor teaching professionals. Bovendien schept PGA Holland voor talentvolle playing professionals de voorwaarden om zich verder te kunnen ontwikkelen. Op beide terreinen wil PGA Holland de komende jaren een aantal ambitieuze groeidoelstellingen realiseren.

 

    Copyright © 2018 Golfbungalow BV
    Hosting & Website ontwikkeling door JOP ICT