Golfbungalow BV

 is gespecialiseerd in het leveren van een professionele indoor golfoplossing. De golfbungalow is een uniek product ontwikkeld in samenwerking met specialisten en professionals uit de golfwereld.

Newsflash

anwbgolf_url_logo_ok.gifANWBgolf en Golfbungalow
genieten ook gezamenlijk
van het golfspel.
"Daar waar we wat voor
elkaar kunnen betekenen,
zullen we dat zeker doen!"

 
In de media
Golfersmagazine
woensdag 05 december 2007
 
Telegraaf
woensdag 31 oktober 2007
 
IJmuider Courant
woensdag 31 oktober 2007
 
Eerste golfbungalow van Nederland zondag geopend (Haarlems Dagblad)
woensdag 31 oktober 2007
VELSEN ZUID - Op Golfbaan Spaarnwoude in Velsen-Zuid wordt zondag de eerste golfbungalow van Nederland geïntroduceerd. Wethouder van Sport van de gemeente Velsen, Annette Baerveldt, verricht de officiële opening.

Een golfbungalow is een klimaatgeregelde bungalow, ingericht met een 3D-golfsimulator, bestaande uit een beamer, een computer en een levensgroot projectiescherm.

,,Je kan kiezen uit zes verschillende golfbanen die uiteraard allemaal uit achttien holes bestaan. Daarnaast is er een driving range, daar probeer je de bal zo ver mogelijk te slaan,'' legt Martijn Kirsten, directeur van Golfbaan Spaarnwoude, trots uit.

Terwijl de beamer de golfbaan levensecht op het grote scherm projecteert, vullen vogelgeluiden de ruimte om het buitengevoel te versterken. Aan de andere kant van de kamer bevindt zich een gezellige en comfortabele zithoek waar de spelers, maximaal vier, kunnen relaxen. Ook is er een puttinggreen van tien meter lang aanwezig in het vertrek.

Lees het hele artikel in de IJmuider Courant van vrijdag

bron: haarlemsdagblad.nl
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>


    Copyright © 2018 Golfbungalow BV
    Hosting & Website ontwikkeling door JOP ICT