Golfbungalow BV

 is gespecialiseerd in het leveren van een professionele indoor golfoplossing. De golfbungalow is een uniek product ontwikkeld in samenwerking met specialisten en professionals uit de golfwereld.

Newsflash

pga_logo.png Samen met PGA-Holland gaat Golfbungalow BV de PGA Golf Knowledge centre opzetten. In elke provincie komt één volledigingerichte golfbungalow te staan waarin structureel geïnvesteerd wordt in kennisprojecten ten behoeve van de golfwereld. Golfclubs die geïnteresseerd zijn om hieraan mee te doen, kunnen contact opnemen met Johan de Haas 0182 30 81 90.

 
ProTee Golfsimulator

U speelt met een ProTee Golfsimulator, een van de beste 3D-simulators ter wereld en heeft een ruime keuze aan 18-holes courses. U slaat de bal écht van de tee, met uw eigen club. Uw score wordt automatisch bijgehouden en u kunt gebruik maken van een gedetailleerde swinganalyse.

ProTee United B.V. ontwikkeld, implementeerd en onderhoud state-of-the-art Golfsimulator systemen voor klanten overal ter wereld. www.protee-united.com

Wilt u de golfsimulator op uw eigen PC uitproberen? Klik dan hier voor het downloaden en installeren van de trial software.

Foto's

 

    Copyright © 2018 Golfbungalow BV
    Hosting & Website ontwikkeling door JOP ICT