Golfbungalow BV

 is gespecialiseerd in het leveren van een professionele indoor golfoplossing. De golfbungalow is een uniek product ontwikkeld in samenwerking met specialisten en professionals uit de golfwereld.

Newsflash

anwbgolf_url_logo_ok.gifANWBgolf en Golfbungalow
genieten ook gezamenlijk
van het golfspel.
"Daar waar we wat voor
elkaar kunnen betekenen,
zullen we dat zeker doen!"

 

Login Form


Wachtwoord vergeten?
Golfbungalow - Indoor Golf

De golfbungalow is een klimaatgeregelde bungalow, ingericht met een ProTee Golfsimulator, een van de modernste 3D-golfsimulators ter wereld, een puttinggreen, tourfringe en een comfortabele zithoek.

Indoor golfen in de golfbungalow is dé kwalitatieve aanvulling op het golfen op de buitenbaan. Een uniek concept, geheel gericht op de verhoging van uw spelplezier.

 
Over Golfbungalow BV

Golfbungalow BV is ontstaan uit een eigen behoefte. Twee vrienden, die samen structureel aan hun golfvaardigheid wilden werken. Maar de dynamiek van het weer, onregelmatige werktijden en de beperkte mogelijkheden tot zelfanalyse van hun golfspel vormden daarbij een extra handicap.


vla52.jpg
 
De oplossing?

Een indoor-omgeving waarin je ongestoord kunt spelen!

Een klimaatgeregelde golfbungalow, ingericht met een  ProTee Golfsimulator, puttinggreen, tourfringe en een comfortabele zithoek.

 

golfbungalow.jpg

 
Opening Golfbungalow, Spaarnwoude
28 oktober 2007

Videobeelden van de opening door de wethouder Sportzaken, mevrouw ir. A.V. Baerveldt, van de Gemeente Velsen, van de eerste Golfbungalow in Nederland op Golfbaan Spaarnwoude te Velsen-Zuid. Naast haar staat de heer M. Kirsten, directeur van de golfbaan Spaarnwoude.Klik hier voor foto's van de opening.

 

    Copyright © 2017 Golfbungalow BV
    Hosting & Website ontwikkeling door JOP ICT